Ons nieuws

Ons nieuws

Project: circulaire economie

Voor leerlingen in de tweede klas werd de UNESCO-week voor het grootste gedeelte in beslag genomen door het project Circulaire Economie.

lees verder ›

UNESCO-week 2019

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september vindt de UNESCO-week plaats op Sancta. In deze week reizen de leerlingen uit vwo 5 af naar onder andere IJsland, Napels en...

lees verder ›

Tegemoetkoming schoolkosten

Gemeente Haarlem wilt dat iedereen mee doet! Ook de kinderen uit de gezinnen die moeten rondkomen van een minimuminkomen.

lees verder ›

Ardennen 2019

Van woensdag tot en met vrijdag zijn de havo 3 klassen naar camping le Confluent geweest in de Ardennen.

lees verder ›

Introductie 2019-2020

Voor alle leerjaren is gisteren het schooljaar gestart met een introductie-activiteit. Van een speurtocht door de school met de nieuwe brugklassers tot Expeditie Robinson op het strand met vwo 3.

lees verder ›

Openingsviering

Elk jaar verwelkomt Sancta alle nieuwe brugklasleerlingen tijdens de openingsviering op de laatste zondagmiddag vóór de start van het nieuwe schooljaar.

lees verder ›

Kunstwerk van leerling te zien in Rijksmuseum

Ter gelegenheid van Rembrandts 350e sterftejaar gaven meer dan 8000 mensen uit 95 verschillende landen gehoor aan de oproep een zelfgemaakt kunstwerk (geïnspireerd op Rembrandt) in te sturen.

lees verder ›

Geslaagd!

lees verder ›

Video: MUN 2019

Twaalf leerlingen en twee docenten reisden afgelopen weekend af naar Lyon. Het doel van de reis is het deelnemen aan LYONMUN 2019.

lees verder ›

Prijsuitreiking Comeniusmuseum

Afgelopen zondag, 19 mei vond in het Comeniusmuseum te Naarden de prijsuitreiking van de wedstrijd: 'School! Kunst uit de klas' plaats. Uit handen van de burgermeester van Gooise Meren, Dhr. H.

lees verder ›