Doe mee aan Sancta Maria vakantieFotowedstrijd!

Doe mee aan Sancta Maria vakantieFotowedstrijd!

Doe je ook mee aan de Sancta Maria vakantiefotowedstrijd ? De onderwerpen zijn dit keer Dier, Landschap en Mens.  

Zo werkt het:

  1. De ingestuurde foto's moeten door jou zelf gemaakt zijn.
  2. Ze worden geprint en geëxposeerd in de aula.
  3. Per categorie worden er afhankelijk van het aantal inzendingen maximaal 7 genomineerd, het publiek bepaalt de winnaar.
  4. De winnaar krijgt een cadeaubon
  5. De winnende foto's komen op de sancta kunst facebook pagina

Foto's voor 15 september mailen naar: fotowedstrijd@sanctamaria.nl

Welke foto's kun je inleveren?

  • Elke foto waarop een dier voorkomt, kan meedoen in deze categorie. Het is belangrijk dat de dieren in beeld een hoofdrol vervullen. Zeker, in dierenfoto’s kunnen mensen, gebouwen en andere elementen voorkomen, het dier staat centraal.
  • Wat is een landschapsfoto? Veel mensen zullen onmiddellijk denken aan weidse vergezichten, sfeervolle horizonnen, dreigende luchten en grillige pieken. Minstens zo spannend is een landschappelijk beeld waarop mensen, dieren of gebouwen voorkomen. Anders dan bij mensenfoto’s vervullen de mensen in deze opnamen geen hoofdrol. Zij zijn niet het onderwerp, zij worden gebruikt, het gaat hier juist om de interactie tussen mens en landschap.
  • Elke foto waarop mensen voorkomen, kan meedingen in deze categorie. Toch is het van belang dat de mensen in beeld ook daadwerkelijk het onderwerp zijn, en geen voorbijgangers die toevallig in de zoeker verschijnen. De boeiendste foto’s laten mensen in hun eigen omgeving zien – de omgeving waar ze wonen, werken of recreëren. Dan voelen mensen zich het meest op hun gemak en tonen ze echte emoties. Probeer dichter bij mensen te komen, maak een praatje met ze, leer ze kennen. Hoe meer je je verdiept in je onderwerp, hoe groter de kans op een intrigerende foto.

Als je nou echt mooie foto's hebt kun je deze ook insturen naar https://www.nationalgeographicfotowedstrijd.nl/?gclid=EAIaIQobChMIkJuz3LWT1QIVQ77tCh1gJwJSEAAYASAAEgLYmfD_BwE