Werken bij Sancta

Werken bij Sancta!

We leiden op voor meer dan een diploma!

Ontdek je wereld, verleg je grenzen en stap in je toekomst: Sancta Maria is een ambitieuze school. Zowel leerlingen als medewerkers worden elke dag uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Onze missie is om leerlingen met een open en nieuwsgierige blik naar de wereld te laten kijken. De wereld van nu én die van de toekomst. Dit gedachtegoed brengen we dagelijks in de praktijk door kwalitatief onderwijs te bieden met als fundament de kernwaarden: uitdagend, creatief, ondernemend en samen.

  Magazine

  Interviews met medewerkers

  In dit medewerkersmagazine lees je over de ervaringen van onze geroutineerde collega en oud-leerling Marieke Vlieghuis, docent Nederlands Romy Hoevelaken, )bedrijfs)economie docent Martin Nauta, Quest-coördinator Ellen van den Heiligenberg, UNESCO-coördinator Petra Niessen, ROSA-schoolopleider en MR-voorzitter Tessa van leeuwen, inductie-coördinatoren Line Dondorp en Marlien Koekkoek, nieuwere docenten Jasmina Schouten,  en Jop van der Kuil en zij-instromers Fredrike van den Oever en perry Reijnen.

  Michael Brink, LO-docent & ROSA-coördinator

  'Op Sancta worden kansen geboden, ook medewerkers blijven doorleren.'

  Opleidingsschool

  Wist je dat… Sancta Maria is toegetreden tot het ROSA-netwerk (Regionale Opleidingsscholen Amstelland)? Daarmee zijn we een officiële ROSA-opleidingsschool. Dit betekent dat we studenten opleiden tot docenten. Op Sancta vind je dan ook een fijne mix aan nieuwe talenten en ervaren docenten. Daarnaast werken we samen met het initiatief ‘Talent als Docent’: een slim project dat zij-instromers, startende en ervaren docenten helpt bij de oriëntatie op een baan in het onderwijs.