ROSA - opleidingsschool

Meer ROSA

Het realiseren van opleidings- en begeleidingstrajecten gekoppeld aan een optimale leer-werkomgeving zien wij met de opleidingsinstituten als gezamenlijke verantwoordelijkheid. Samen met studenten van de lerarenopleiding, collega’s van school, zij-instromers en nog niet bevoegde docenten maken wij een goed leertraject mogelijk.

Op Sancta staan wij open voor leertrajecten en kunnen wij gedreven studenten een uitdagende plek bieden waar ze onder begeleiding van geschoolde professionals het vak eigen kunnen maken.

Magazine

Interviews met medewerkers

In dit medewerkersmagazine lees je over de ervaringen van onze geroutineerde collega en oud-leerling Marieke Vlieghuis, docent Nederlands Romy Hoevelaken, )bedrijfs)economie docent Martin Nauta, Quest-coördinator Ellen van den Heiligenberg, UNESCO-coördinator Petra Niessen, ROSA-schoolopleider en MR-voorzitter Tessa van leeuwen, inductie-coördinatoren Line Dondorp en Marlien Koekkoek, nieuwere docenten Jasmina Schouten,  en Jop van der Kuil en zij-instromers Fredrike van den Oever en perry Reijnen.