UNESCO-werkgroep

UNESCO-werkgroep zoekt leerlingen! Lijkt het jou leuk om samen met mede-UESCO-genoten in actie te komen en UNESCO-activiteiten te organiseren? Klik op de foto of titel om verder te lezen!

Schoolinfo

Het nieuwe jaarverslag 2021 is af. Klik hier om het online te bekijken.

Insta

Nieuwe 'lezen voor je lijst' boeken

Sancta 90 reĆ¼nie!

Kom je zaterdag 19 november ook naar de reĆ¼nie?! Ga naar www.dereuniecommissie.nl/reunie/sancta voor meer info en om je aan te melden!

Info mails ouders

Laatste update mail

Ouders/ verzorgers ontvangen regelmatig een Update nieuwsbrief bordevol leuke en handige informatie. Hierin staan foto's en video's van activiteiten en bijzondere lessen. De mail bevat ook een vooruitblik op wat komen gaat. klik hier om de laatste update te bekijken.

Nieuwsbrief groep 8

Speciale nieuwsbrief voor groep 8

Blijf op de hoogte

Er zijn verschillende activiteiten voor groep 8 leerlingen. In de nieuwsbrief houden we je up-to-date wat er gaat gebeuren en hoe je kunt deelnemen. Klik hier om je aan te melden!

Schooljaar 2022-2023 van start

Schooljaar '22-'23 van start

Met de openingsviering voor de nieuwe brugklasleerlingen en de introductiedag voor alle klassen is het nieuwe schooljaar gestart. We gaan er met frisse zin weer een mooi jaar van maken.

Datum reĆ¼nie bekend

Sancta bestaat 90 jaar. Op zaterdag 19 november wordt er een reĆ¼nie georganiseerd! Save the date en geef het door ....

Nieuwe medewerkers

Nieuwe medewerkers. We kijken uit naar de samenwerking met onze nieuwe docenten, OOP medewerkers en teamleiders. Deze nieuwe gezichten ga je dit jaar tegenkomen!

YEAH, let's meet again!

Sancta ReĆ¼nie

YEAH, let's meet again! Ben jij oud-leerling of (oud)-medewerker, kom dan naar de grote reĆ¼nie op zaterdag 19 november?! Het belooft een gezellig Sancta feest te worden en je kunt ook een lesje van je favoriete docent volgen. Ga naar www.sanctareunie.nl en geef je op.

Doe mee en kom ook in actie!

UNESCO-werkgroep